Lipsticks Die Voor Altijd Meegaan – Onze Favoriete Longlasting Lip Colors

Lippen zijn een van de meest delicate delen van ons lichaam, en we moeten voor hen zorgen. We moeten ze niet alleen beschermen tegen de zon, maar we moeten er ook voor zorgen dat onze lippenstift de hele dag meegaat. In dit artikel gaan we onze favoriete langhoudende lipkleuren met je delen. Van matte tinten tot highlighters, deze zorgen ervoor dat je lippen er urenlang op hun best uitzien! forever aloe lips

 

Wat Zijn De Voordelen Van Long-Lasting Lipstick?

 

Er zijn veel redenen om van langdurige lippenstift te houden. Niet alleen houden ze je lippen de hele dag mooi, maar ze kunnen ook betaalbaarder zijn dan sommige andere lipproducten. Hier zijn de top 5 voordelen van long-lasting lipstick:

 

 1. Ze zijn betaalbaar

Als je een beperkt budget hebt, is langdurige lippenstift Een geweldige optie omdat het niet de hele dag door regelmatig moet worden aangebracht of opnieuw moet worden aangebracht. U kunt eenvoudig aanbrengen wanneer dat nodig is en voorkomen dat u meerdere lipproducten hoeft te gebruiken.

 

 1. Ze Duren De Hele Dag Lang

Niet alleen gaan long-lasting lipsticks de hele dag mee, maar ze hebben vaak ook een hoog pigmentgehalte waardoor je lippen er voller en meer uitgesproken uitzien. Dit betekent dat je veel slijtage krijgt van een tube lipstick! forever aloe vera lips

 

 1. Ze zijn comfortabel om te dragen

Veel mensen vinden dat langdurige lippenstift comfortabel is om te dragen omdat het licht en niet plakkerig is. Dit betekent dat je lippen niet droog of vettig aanvoelen. Bovendien, als u per ongeluk een product op uw huid morst, blijft het niet plakken en zal het gemakkelijk wegspoelen met zeep en water.

 

Onze Top 5 Long-Lasting Lip Colors

 

Onze top 5 long-lasting lip kleuren zijn:

 1. MAC Lipstick in Dollface ($17)
 2. Clinique Lipstick in Velvet Teddy ($16)
 3. NYX Soft Matte Lip Cream in gekonfijte appel ($6)
 4. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in Trooper ($22)
 5. L ‘ Oreal Paris kleur Riche Vloeibare lipstick in 103 Rose Beige (€10+)

 

Hoe Langdurige Lipstick Aan Te Brengen

 

Er zijn veel langdurige lippenstift opties op de markt, dus het vinden van de juiste voor u kan lastig zijn. Hier hebben we onze top vijf langdurige lipkleuren samengesteld die de hele dag en tijdens elke maaltijd blijven zitten! forever lips

 

 1. MAKE-UP voor altijd Ultra HD Langdurige Lippenstift in “naakt”

Deze ultra-HD long lasting lipstick is perfect voor diegenen die een high coverage look willen. Het heeft een romige textuur die soepel blijft en de hele dag meegaat. “Nude” is een geweldige kleur voor iedereen die romig en natuurlijk wil blijven.

 

 1. L ‘Oreal Paris onfeilbare Pro Matte vloeibare lippenstift in “Infatué”

Deze vloeibare lipstick van L ‘ Oreal is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke en moeiteloze manier om hun langsthoudende lipstick look te rocken. Het heeft een matte afwerking die ervoor zorgt dat je lippen droog blijven, waardoor ze de hele dag door niet gebarsten of gebarsten worden. Infatué komt ook in zes andere tinten dus er is zeker voor elk wat wils!

 

 1. Maybelline New York Fit me Long Lasting Lipstick in “Cherry Bomb”

Als u op zoek bent naar een heldere en gedurfde kleur dan “Cherry Bomb” is uw go-to optie! Deze long lasting lipstick laat je lippen achter met een sappige vlek die tot vier uur na het aanbrengen duurt.

 

Wat Te Doen Als Je Lippenstift Slijt

 

Als je lippenstift slijt, zijn er een paar dingen die je kunt doen om het probleem op te lossen. Probeer eerst je lippenstift opnieuw aan te brengen met een nieuwe applicator of gebruik een lipliner om bevedering te voorkomen. Ten tweede, kijk of de kleur is te licht of te donker en aan te passen als dat nodig is. Zorg er ten slotte voor dat je je lippenstift op een koele en droge plaats bewaart, weg van direct zonlicht.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *